fbpx

NYE PASIENTER FÅR NÅ FØRSTE TANNLEGEBESØK TIL KUN 700,- HOS VARNA TANNLEGESENTER (veil. pris kr 925,-)

+ GRATIS AirFlow-rens! (veil. pris kr 200,-)

undersøkelse hos tannlegen moss varna

 Vi er et hyggelig og moderne tannlegesenter i Moss. Nå kan et begrenset antall nye pasienter spare 20% og få en undersøkelse med røntgenbilder og profesjonell puss og rens til kun 700,-. I tillegg får du en gratis AirFlow-behandling i gave!

anbefalinger tannlege

Alt dette får du til 700,-

  • Vi undersøker tennene og tannkjøttet ditt grundig for alle synlige skader og sykdommer.
  • Ved å ta røntgenbilder av tennene dine vil vi også kunne oppdage eventuelle skjulte problemer.
  • Vi gir tennene dine en god rens og fjerner tannstein, slik at munnen din vil føles både frisk og ren etter undersøkelsen!

Våre tannleger er svært omsorgsfulle og har lang erfaring i yrket. Her kan du stole på en skånsomme behandling og gode resultater!

Klikk her for å benytt deg av tilbudet.

resepsjon tannlege

Gratis Airflow-rens i gave!

AirFlow er en behandling hvor tennene saltblåses med vann, og er en utrolig effektiv måte å fjerne misfarge på.

Resultatet er at tennene dine blir rene, glatte og hvitere, og du går ut fra tannlegekontoret med den reneste munnen du har hatt på lenge! Metoden er skånsom og behagelig, og gir et resultat som varer ca. 6-12 måneder. Dette får du gratis med på kjøpet, som en gave fra oss! (veil. pris kr 200,-)

Helt uforpliktende

Vi gir deg dette tilbudet fordi vi er sikre på at du kommer til å ha en god opplevelse, og håper du vil fortsette hos oss som pasient. Om det er behov for videre behandlinger, får du alltid en behandlingsplan med en tydelig prisoversikt før vi setter i gang.

Tilbudet varer ikke lenge!

Vi har begrenset kapasitet og timeboka fylles opp raskt. Derfor kan kun et begrenset antall nye pasienter benytte seg av dette tilbudet.

Ja, jeg ønsker å bestille undersøkelse